Eline Herder

Eline Herder

Onderwijs / Media / Marketing

///////////////////////////////////////////////////////////// BLOG /////////////////// CV //////////////

amanda cox and datavisualisation

Online Marketing, Fotografie en Ontwerp @ BON travel

2010 - Present

BON travel is een touroperator gespecialiseerd in reizen naar de Caribbean.
Werkzaamheden: Fotografie sfeer & accommodaties op diverse caribische eilanden | Sociale Media campagne opstarten en onderhouden | Ontwerp website en onderhouden daarvan | Ontwerp diverse reclame-uitingen, zowel print als digitaal, alsmede de huisstijl.

Stagaire @ Maruba b.v. sport Publishing

2012

Maruba is uitgever van Sport & Fashion consumenten tijdschriften, waaronder BIKE & trekking, Snowboarder Mag, LIFT, SNOW en diverse vakbladen waaronder: SPORT PARTNER, KIDS magazine, right Size. De stage betrof een onderzoeksstage waarbij een advies gegeven is.

Webdesign @ SiteSpirit

2010 - 2011

SiteSpirit levert diverse internetdiensten, waaronder websites en applicaties voor mobiele apparatuur. SiteSpirit streeft ernaar om de klant op korte termijn van een oplossing te voorzien die deze vervolgens in eigen beheer kan onderhouden.

Stagaire @ IJsfontein

2010 - 2011

IJsfontein is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van 'playful solutions' zoals ze het zelf het beste omschrijven. Voor kinderen en jongeren ontwerpt en ontwikkelt IJsfontein uiteenlopende interactieve oplossingen waarbij het ambacht hoog in het vaandel staat.

Penningmeester en Bestuurslid @ v.v. Drienerlo

2007 - 2008

V.V Drienerlo is de studentenvoetbalvereniging van de Universiteit Twente. De club heeft omstreeks de 500 actieve leden.

  • Fotografie
  • Aperture
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Dreamweaver
  • Wordpress
  • Joomla
  • Boekhouden met Davilex
  • Statistiek met SPSS

Nieuwe Media en Digitale Cultuur @ Universiteit Utrecht

Master 2011 - 2012

Digitale media zijn doorgedrongen tot de belangrijkste terreinen van ons dagelijks leven. Internet, mobiele telefonie en computergames bepalen steeds meer hoe we werken, diensten verlenen en communiceren. Digitale media bepalen zelfs de manier waarop we onderwijs volgen, ons amuseren en ons cultureel uiten.

Centraal in het masterprogramma nieuwe media en digitale cultuur staat de invloed van deze nieuwe media op onze cultuur (en omgekeerd). Vanuit een historisch, theoretisch en vergelijkend perspectief onderzoekt de student de actuele debatten over digitale cultuur en wordt oude media met nieuwe vergeleken.

Een multidisciplinaire aanpak ondersteunt dit brede perspectief. Het masterprogramma combineert wetenschappelijke inzichten uit vakgebieden als media-, communicatie-, en culturele wetenschappen, filosofie, sociologie, antropologie, geschiedenis, vrouwenstudies, rechten en politicologie.

Onderwijskunde @ Universiteit Twente

Bachelor 2007 - 2010

Onderwijskunde houdt zich bezig met het toegankelijk maken van kennis voor mensen van alle leeftijden. Onderwijskundigen helpen mensen nieuwe kennis of vaardigheden te leren, maar worden geen leraar. In de wereld van vandaag - en zeker die van straks - draait alles om kennis.Kennis is namelijk een belangrijke pijler onder de maatschappij en onder de economie.

Het Nederlandse bedrijfsleven investeert miljarden euro's per jaar in onderwijs en scholing. Daarom is er altijd behoefte aan mensen die opleidingen kunnen plannen, opzetten, uitvoeren en evalueren. Specialisten die werken aan professionalisering en deskundigheidsbevordering.

Voorbeelden genoeg! Piloten leren hoe ze een vliegtuig moeten besturen, docenten leren hoe ze les moeten geven, allochtonen moeten het Nederlands onder de knie krijgen, brandweerlieden trainen voor noodsituaties, chirurgen moeten complexe ingrepen kunnen uitvoeren, bedrijven ontwikkelen nieuwe producten. In al die situaties gaat het maar om één ding: kennis. Maar hoe maken mensen zich die kennis eigen? Wat zijn slimme methoden om mensen te laten leren? Hoe zit het brein van mensen in elkaar en hoe kun je daarop inspelen? Hoe kun je mensen vaardigheden bijbrengen?

Technologie Kunst en Media @ ArtEZ hogeschool voor de kunsten / Universiteit Twente

Minor - 2009

Deze minor is een samenwerkingsverband tussen de UT, Saxion Hogescholen en ArtEZ / AKI. Er wordt zowel theo­retisch als praktisch aandacht besteed aan de raakvlakken tussen wetenschap, filosofie en technologie aan de ene kant en autonome en toegepaste kunst aan de andere.